OBM | wespen bestrijden wespenbestrijding ongedierte | Plaagdieren
Bel OBM! 06 12 99 90 25

Last van ongedierte?

Zoekt u hulp bij ongedierte bestrijding? Gebruik de bovenstaande belknop of vul uw gegevens in.
Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

  Particulier

  Al ruim 11 jaar lang leveren wij onze diensten en advies in de regio Stichtse Vecht.

  Van mieren tot wespen en van mollen tot muizen, wij hebben alles al gezien. Wij zijn gespecialiseerd in het weren en bestrijden van: mollen, wespen(nesten), mieren, zilver- en papiervisjes, muizen, (woel)ratten, spinnen, vogels, (kluster)vliegen en bedwants. Ook voor het bestrijden van houtaantastende insecten zoals houtworm, boktor, bonteknaagkever en de spinthoutkever kunt u bij ons terecht.

  Duidelijke communicatie

  U kunt gemakkelijk met ons in contact komen en wij zorgen altijd dat wij binnen 24 uur contact opnemen na een informatie aanvraag. Wij leveren advies in duidelijke taal en zorgen voor begrijpelijk advies.

  Scholing

  Met enige regelmaat keren wij terug naar de schoolbanken om ons te laten scholen in de laatste technieken en methoden over bestrijding en wering van ongedierte en schimmels. Op deze manier blijven onze medewerkers scherp en op de hoogte zodat u gegarandeerd bent van de juiste specialisten.

  Kijk voor meer informatie over onze scholing op KAD/EVM* stichting Kenniscentrum Dierplagen/ stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie.

  “OBM is al 11 jaar een begrip in en rond de gemeente Stichtse Vecht!”

  “ Ongedierte Bestrijding Maarssen levert
  kwalitatief hoogwaardig maatwerk „

  OBM | Knaagdieren | Spitsmuis