Particulier

Al ruim 20 jaar lang leveren wij onze diensten en advies in de regio Stichtse Vecht. Van mieren tot wespen en van mollen tot muizen, wij hebben alles al gezien. Wij zijn gespecialiseerd in het weren en bestrijden van: mollen, wespen(nesten), mieren, zilver- en papiervisjes, muizen, (woel)ratten, spinnen, vogels, (kluster)vliegen en bedwants. Ook voor het bestrijden van houtaantastende insecten zoals houtworm, boktor, bonteknaagkever en de spinthoutkever kunt u bij ons terecht.

Duidelijke communicatie

U kunt gemakkelijk met ons in contact komen en wij zorgen altijd dat wij binnen 24 uur contact opnemen na een informatie aanvraag. Wij leveren advies in duidelijke taal en zorgen voor begrijpelijk advies.

Scholing

Met enige regelmaat keren wij terug naar de schoolbanken om ons te laten scholen in de laatste technieken en methoden over bestrijding en wering van ongedierte en schimmels. Op deze manier blijven onze medewerkers scherp en op de hoogte zodat u gegarandeerd bent van de juiste specialisten.
Kijk voor meer informatie over onze scholing op KAD/EVM* stichting Kenniscentrum Dierplagen/ stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie.

Ongedierte Bestrijding Maarssen levert
kwalitatief hoogwaardig maatwerk