Ongedierte Bestrijding Maarssen

Ruim 14 jaar ervaring in het bestrijden en voorkomen van ongedierte.

Wij richten ons op de preventie en bestrijding van alle soorten plaagdieren. Of het nu om knaagdieren, wespen of andere insecten gaat; wij zorgen voor een goede oplossing tegen een duidelijke prijs. Met onze ervaring, kennis en moderne apparatuur garanderen wij u dat uw probleem met plaagdieren wordt opgelost.
Wij bestrijden on andere:

Ook bestrijden wij houtaantastende insecten zoals houtworm en boktor, diverse schimmels en leveren informatie over preventie van alle soorten ongedierte. Kortom: OBM is uw specialist op het gebied van bestrijding, preventie en advisering van en over alle soorten ongedierte.

“ OBM is al 11 jaar een begrip in en rond de gemeente Stichtse Vecht! „

Bestrijdingsmiddelen

Ongedierte Bestrijding Maarssen werkt uitsluitend met toegestane bestrijdingsmiddelen zonder schadelijke bijwerkingen en goed afbreekbaar. De middelen werken snel, zonder onnodig leed te veroorzaken en de te bestrijden dieren worden er niet immuun voor. Alleen een deskundige kent de juiste bestrijdingsmiddelen.Dus wanneer u bewaking nodig heeft voor de hygiëne in uw bedrijf of woonhuis, bestrijding nodig voor aantasting van uw voorraden, of last van ratten, muizen, vlooien, houtworm, wespen, kakkerlakken, ovenvisjes, vliegen, mieren of andere plaagdieren neemt u dan contact met ons op voor een passend advies.

Klein chemisch afval

Bestrijdingsmiddelen horen bij het huishoudelijk chemisch afval. Zij zijn te herkennen aan het toelatingsnummer OBM | Klein Chemisch Afval(of N-nummer) en soms het speciale KCA-logo op de verpakking. Fabrikanten zijn verplicht het N-nummer op de verpakking te zetten. Lege verpakkingen kunnen bij het rest- of grijze afval.

Wij maken alleen gebruik van in Nederland toegestane middelen en zal deze op een zeer vakkundige wijze verweken zodat deze geen gevaar opleveren voor de volksgezondheid. Het streven hierbij is om te werken met zo min mogelijk belastende middelen.Zo kunnen er situaties zijn waarbij bepaalde giftige stoffen zeer ongewenst zijn u kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan organisaties in de voedingsmiddelen sector, kinderdag verblijven, zorgcentra etc.

Per situatie zullen de volgende punten bekeken worden:

 • Leefwijze
 • Overlast
 • Oplossing
 • Methoden en middelen
Direct contact?
Bel 06 12 99 90 25

Zoekt u hulp bij ongedierte bestrijding? Gebruik de bovenstaande belknop of vul uw gegevens in.
Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

  Determinatie

  Wij beschikken over ruime determinatie kennis. Met deze kennis kan het ongedierte worden vastgesteld indien we te maken hebben met niet alledaagse ongedierte.

  Ons werk

  OBM | Kruipende insecten | Glanzende houtmier